- Raad&Daad -

voor Nederlandstaligen die ondersteuning zoeken bij praktische problemen in Frankrijk

Vrijwilligers departement 47 Lot-et-Garonne

Emil Nitzsche
Wij kennen de problemen van nieuwkomers die zich hier definitief willen vestigen en willen daarbij behulpzaam in het oplossen daarvan. Derhalve zijn wij graag bereid om de nieuwkomers, die hier een vaste woonplaats zoeken, te begeleiden. (Dus geen vakantiegangers.)
Contacteer
Eric van Keulen
Na 10 jaar in Bourgogne du Sud gewoond te hebben, zijn we per 1 mei 2017 verhuisd naar het uiterste zuiden van de Lot en Garonne, op de grens van de Gers. In dat gebied zet ik mijn activiteiten als maître d’œuvre voort. Dat betreft alles wat met verbouwen en de regie daarvan te maken heeft. En ik ben goed thuis in de vele aspecten van het leven in Frankrijk.
Contacteer
Fokje Bult
Sinds begin 2014 wonen wij in Frankrijk. Veel zaken met betrekking tot import en verhuizing naar Frankrijk hebben wij mee gemaakt. Wellicht kan ik een ander door mijn ervaring helpen.
Contacteer
Michiel Prins
Twintig jaar ervaring met WiFi en WiFi installaties stelt mij in staat om voor elke situatie, binnen of buiten, de perfecte wifi oplossing te bedenken. Sinds 2016 wonen wij in Frankrijk en zijn wij bekend van ‘Ik Vertrek’
Contacteer
Lex van Binsbergen
In Nederland werkzaam geweest in de administratieve sector, in de horeca en in de paardenwereld. Uit ervaring weet ik vaak de antwoorden op prangende vragen. Immers woon ik al sinds 2000 permanent in Frankrijk. Die ervaring zou ik willen doorgeven. Een directe specialisatie heb ik niet, wel een uitgebreide ervaring die voortkomt uit mijn werk als agent commercial en immobilier en als chef d’exploitation d’une propriété agricole. Omdat ik feitelijk op de grens woon van Lot et Garonne en Dordogne, ben ik voor hulpvragen ook beschikbaar voor Zuid/Dordogne.
Contacteer